top of page
Yazarın fotoğrafıMelike Yıldız

BACAK BOYUNU UZUN GÖSTEREN PANTOLON MODELLERİ


Bacak boyunu uzun gösteren pantolon modelleri mi arıyorsunuz? Bacak boyunuzu uzun göstermek için ipuçlarına mı ihtiyacınız var? Birçok kişinin hayali ince ve uzun bacak görünümüne sahip olmaktır. En kolay yolu ise doğru kıyafet seçimidir. Bu noktada da bacak boyunu uzun gösteren pantolon modellerini seçmek önemlidir.


Bu yazıda bacak boyunuzu ince ve uzun göstermek için kullanabileceğiniz pantolon modellerini konuşacağız. İşte bacak boyunuzu uzun gösterecek 5 pantolon modeli ve bu pantolonları nasıl kombinleyeceğinize dair öneriler. Bacak Boyunu Uzun Gösteren Pantolon Modelleri Nelerdir? 1-Yüksek Bel Pantolonlar

 

Bacak boyunuzu olduğundan uzun göstermenin en iyi yollarından birisi ise yüksek bel pantolon giymektir. Yüksek bel pantolonlar belinizi daha yukarıda duruyormuş gibi gösterir. Böylece gözleriniz bacaklarınızı gerçekte olduğundan daha uzun olarak görür.


Yüksel Bel Pantolonları Nasıl Kombinleyebilirim?

 

Yüksek bel pantolonları crop üstler ile giyerek daha uzun gözükebilirsiniz. Altına giyeceğiniz topuklu ayakkabılar ise daha uzun gözükmenize yardımcı olacaktır.



Yüksek Bel Beyaz Pantolon Giyen Kadın
Yüksek Bel Beyaz Pantolon Kombini



2-Siyah Pantolonlar


Tek renk giyinmek vücudu dengeli göstermenin en iyi yollarından biridir. Siyah pantolonlar ise sizi daha zayıf ve ince gösterirken bacaklarınızı da daha uzun gösterecektir.


Siyah Pantolonları Nasıl Kombinleyebilirim?

Siyah pantolon kombin açısından da çok sayıda kıyafetinize uyum sağlayabilir. Desenli üstler, çizgili kazaklar, karmaşık desenlerle rahatça siyah pantolon giyebilirsiniz.




Siyah Pantolon Kombini



3. İspanyol Paça Pantolonlar

1960'ların ve 1970'lerin vazgeçilmez kıyafeti olan İspanyol paça pantolonları sıkça raflarda görmeye başladık. İspanyol paça pantolonlar kalçaları öne çıkarırken bacak boyunu da uzun göstermek için mükemmel bir parçalardır.


İspanyol Paça Pantolonları Nasıl Kombinleyebilirim?


İspanyol paça pantolonları topuklu ayakkabılar veya yüksek topuklu botlarla giyerek daha uzun gözükebilirsiniz.




İspanyol Paça Pantolon Giyen Kadın
İspanyol Paça Pantolon Kombini



4-Dikey Çizgili Pantolonlar


Dikey çizgili pantolonlar, uzun gözükmek için akla gelen ilk pantolon modellerinden birisidir. Optik yanılsama yaratarak siz de daha uzun ve ince bacaklara sahip olmak için dikey çizgili pantolonlar tercih edebilirsiniz.


Dikey Çizgili Pantolonları Nasıl Kombinleyebilirim?


Dikey çizgili pantolonları kombinlerken sade ve desensiz üstleri tercih etmek daha şık gözükmenizi sağlayacaktır. Aynı zamanda bu pantolonunuzun dikey çizgilerinin etkisini arttıracaktır.




Dikey Çizgili Pantolon Giyen Kadın
Dikey Çizgili Pantolon Kombini

 


5-Düz Kesim Pantolonlar

 

Düz kesim pantolonlar kalçadan paça boyunun sonuna kadar düz inerek bacaklarınızın uzunluğunu vurgular.


Düz Kesim Pantolonları Nasıl Kombinleyebilirim?

Düz kesim pantolonları tek renk üstlerle kombinlemek bacak boyunuzu olduğundan daha uzun göstermenize yardımcı olacaktır. Bu sayede bacak boyunuzu istediğiniz gibi uzun gösterebilirsiniz.


Düz Kesim Pantolon




Bu yazıda sizler için bacak boyunuzu kesmeden nasıl uygun pantolon modeli seçimi yapabileceğinizden bahsettik. Yüksek bel pantolonlar, siyah pantolonlar, ispanyol paça pantolonlar, dikey çizgili pantolonlar ve düz kesim pantolonlar bacaklarınızı daha ince ve uzun gösterecektir. Aynı zamanda bu pantolon modelleri rahatlık ve şıklıkları ile de öne çıkmaktadırlar.


Hazır giyim pantolonlardan sıkıldıysanız ve vücut ölçülerinize uygun sizin için özel tasarlanmış Haute Couture pantolon istiyorsanız bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.






33 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

コメント


bottom of page