top of page
Yazarın fotoğrafıMustafa Dikici

Paris Moda Haftası Sonbahar-Kış 2024/2025 Erkek Koleksiyonları

16-21 Ocak tarihlerinde Paris Moda Haftası, 2024/2025 Sonbahar-Kış erkek koleksiyonlarına ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen defileler ve etkinliklerde modanın kalbi Paris’te attı. Modanın başkentinde markalar yaratıcılık ve özgünlüklerini moda sevdalılarına sergiledi. Paris Moda Haftası'nda ünlü markalar podyumda yer aldı. İşte bu markalardan bazıları; Burç Akyol, Louis Vuitton, Balmain, Dior. LOUIS VUITTON


Louis Vuitton, Amerikan Batı ikonografisini çağrıştıran kovboylardan ilham aldığı parçalarla Paris Moda Haftası'nda bizlerleydi. İkonik çantalar ve aksesuarlarla stilin sınırlarını zorladığını gördük.





BALMAIN


Balmain, Paris Moda Haftası'nda canlı renkleri, gösterişli altınları ve zarif tasarımlarını bizimle buluşturdu. Fransız silüetlerin Afrika desenleriyle karışımına tanık olduk. Özgürleştirici ve maksimalist bir gösteri izledik.





DIOR

Koleksiyonun özünde titizlik, kolaylık ve mükemmeliyetçilik yer alıyor. Yırtmaçlara, pililere, yakalara odaklanarak erkeklerin iç dünyasına odaklanan bir koleksiyonu Paris Moda Haftası kapsamında izledik.





BURC AKYOL


Burç Akyol sonbahar koleksiyonuna "Made in Dreux" ismini veriyor. Fransa'nın Dreux kasabasında büyüyen Burç Akyol, çocukluk deneyimlerinden ilham aldığı koleksiyonunu zarafetle harmanlıyor. Siyah parçalara odaklanan Akyol cinsiyetsiz fikirlere minimalist yaklaşımlar . Böylece modayı cinsiyetin ötesinde bir tuvale dönüştürüyor.






Sizin favoriniz hangisi oldu? Yorumlarda buluşalım.


Son olarak Paris Moda Haftası kapsamında gerçekleşecek diğer etkinliklerin tarihleri ise şu şekilde;

22 Ocak- 25 Ocak 2024 İlkbahar/Yaz 2024 Haute Couture koleksiyonları,


26 Şubat- 5 Mart 2024 Kadın Sonbahar/ Kış 2024-2025 koleksiyonları,


18 Haziran- 23 Haziran 2024 Erkek İlkbahar/ Yaz 2025 koleksiyonları,


24 Haziran- 27 Haziran Sonbahar/ Kış Haute Couture 2024-2025 koleksiyonları,


23 Eylül- 1 Ekim Kadın İlkbahar/ Yaz 2025 koleksiyonları.

45 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page